Ergostyle.be - Ergonomische bureaustoelenVind hier uw ideale ergonomische bureaustoel

Onze ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoel De Duorest ALPHA heeft een duoback split-back techniek. Hierdoor wordt de druk op de ruggengraat verlaagd.

Bekijk hier onze Duorest ALPHA modellen

Ergonomische bureaustoel Bij de Duoflex BRAVO wordt het twistback systeem toegepast. Daardoor is de rugondersteuning van de stoel extra flexibel.

Bekijk hier onze Duoflex BRAVO modellen

Ergonomische bureaustoel Onze Duoflex LOGIQ stoelen zijn gemaakt uit mesh materiaal. Hierdoor wordt het gewicht van de gebruiker perfect verdeeld.

Bekijk hier onze Duoflex LOGIQ modellen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

Onze ergonomische bureaustoelen hebben verschillende voordelen. De belangrijkste zijn, zoals reeds vermeld, de lichamelijke voordelen. Maar onze bureaustoelen scoren ook goed op kwaliteit én zijn heel stijlvol. Kortom: een plezier voor het zitvlak en het oog.

Een ergonomische stoel biedt de ideale ondersteuning aan de lage rug, hierdoor hebt u minder last van uw rug en dus minder rugklachten. Daarnaast zorgen onze ergonomsiche stoelen voor een ideale zitdrukverdeling aan het zitvlak. Door zijn ergonomische vorm zit u comfortabel in eender welke positie. Omdat onze stoelen in elke richting meedraaien zit u altijd goed en blijft de open heuphoek steeds bewaard.

Zoals u net gelezen hebt en ook in ons gamma kan zien, zijn al onze stoelen zeer kwaliteitsvol. In tegenstelling tot sommige andere bureaustoelen zijn onze ergonomische bureaustoelen gemaakt van materialen en stoffen die uw lichaam de beste zorg geven die het verdient. Met hun strakke design zijn ze een plezier voor het oog en mogen ze dus zeker gezien worden.

  • Vermindert rugklachten
  • Zorgt voor een ideale zitdrukverdeling
  • Verhoogt arbeidsprestaites
  • Verhoogt motivatie
  • Vermindert werkongevallen
  • Kwaliteitsvol
  • Goede zithouding
  • Correcte prijs


Ergonomische bureaustoel kopen

Wacht niet langer om van deze stoelen te genieten en bestel ze via Ergostyle.be. Wij verzekeren een snelle levering van kwaliteitsvolle producten aan een correcte prijs.